Gerelateerd

Actueel

11 jun
Jaarbericht 2017 Lees meer
12 mrt
Koning Willem-Alexander opent nieuwe Indoor Verse Compost fabriek van CNC Grondstoffen Lees meer

Bedrijven

Binnen CNC Holding zijn vijf bedrijven actief. Alle hebben ze specialistische kennis in huis over de productie en het transport van substraten voor de teelt van paddenstoelen. Kennis die we voor onze klanten tot waarde brengen in stabiele, betrouwbare substraten met hoge opbrengsten.

CNC Grondstoffen B.V.

CNC Grondstoffen is een van Europa’s grootste leveranciers van substraten voor de teelt van champignons. Door onze schaalgrootte en specialistische kennis over compostering en dekaarde zijn we in staat om efficiënt te produceren en constante kwaliteit te leveren. We zijn wereldwijd leidend in kennis over de productie van champignonsubstraten. Kennis die we voor onze klanten tot waarde brengen in stabiele en betrouwbare compost en dekaarde van hoge kwaliteit.
www.cncgrondstoffen.nl

Holpol Compost Sp z o.o.

Holpol Compost is gevestigd in het westen van Polen (Gościejewo) en produceert compost voor de teelt van witte champignons en kastanjechampignons. Ons bedrijf is opgericht in 2000 en voorziet champignontelers in heel Polen van goede en stabiele compost van hoge kwaliteit.
www.holpol.com.pl

CNC Exotic Mushrooms B.V.

Paddenstoelen zijn onze passie. CNC Exotic Mushrooms produceert substraten (voedingsbodems) voor alle eetbare paddenstoelen die worden geteeld op hout of compost, uitgezonderd substraten voor witte en kastanjechampignons. In deze branche zijn we koploper in Europa.
www.cncexoticmushrooms.nl

AMCO B.V.

AMCO verzorgt de afvoer van strorijke paardenmest voor paardenhouders. Betrouwbaar en netjes. Ook verlenen we service op het gebied van mestadministratie. We werken met professionele, betrokken chauffeurs die vaak jarenlange ervaring in het vak hebben. Daarnaast zijn we met een eigen wagenpark van meer dan 80 eenheden een aantrekkelijke partner voor transport van losgestorte ladingen in Nederland en het westen van Duitsland.
www.amco-paardenmest.nl

CNC Quality Products Sp.z o.o.

CNC Quality Products is gespecialiseerd in het transport van doorgroeide compost vanuit Nederland naar landen in heel Europa. Sinds onze oprichting in 2004 hebben we een snelle ontwikkeling doorgemaakt, parallel aan de toenemende export van doorgroeide compost door CNC Grondstoffen. Naast compost transporteren we ook andere bulkgoederen zoals graan, houtsnippers en papier. Wat ons onderscheidend maakt in de transportbranche is de professionaliteit van ons team, een efficiënt logistiek systeem en een hoog niveau van dienstverlening.
www.qualityproducts.pl